Rohkema info nägemiseks:

ELAV TÄNAV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELAV TÄNAV MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELAV TÄNAV MTÜ hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kaasaegsetes linnades lähtutakse linnaruumi planeerimisel põhimõttest, et tänaval peavad ennast hästi ja turvaliselt tundma nii 8- kui 80-aastane. Tallinnas ringi liikudes saab üsna kiirelt selgeks, et siinne tänavaruum seda lähenemist ei toeta - kõnniteed on kitsukesed, jalgratturitel puudub turvaline eraldatud liikumisruum, autode maksimaalseks läbilaskvuseks kohandatud fooritsüklid panevad jalakäija aina ootama.

Elava Tänava algatus on loodud tänavaruumi planeerimise tasakaalustamiseks, et esindatud oleksid kõigi linnaelanike huvid. Apoliitilise organisatsioonina loome valdkonnas analüüsi- ja sekkumisvõimekuse ning pakume platvormi, võrgustikku ja tööriistu kõigile, kes soovivad kaasa lüüa kaasaegse tänavaruumi loomisel. Nii saavad kõik tänava kasutamisest rõõmu tunda.

Elava Tänava peamised eesmärgid, millega pidevalt tegeleme, on järgmised:

Linnavalitsus on kaasaegsete linnaruumipraktikate eeskõneleja ja juurutaja – Meie eesmärk on muuta linnavalitsuse suhtumist. Taotleme struktuurseid muutusi, mis tähendab ka muutusi poliitilistes jõuvahekordades.

Linnaelanikud oskavad ise elavat tänavaruumi luua ning nõuda – Aitame asumiseltsidel korraldada tänavat elavdavaid projekte ja algatame ka ise sekkumisi linnaruumis. Meil on olemas ka tööriistakast, mida inimesed saavad kasutada, et suhtluses linnaga taotleda kvaliteetset linnaruumi.

Avaliku inforuumi suunamine elavamate tänavate suunas – Töötame aktiivselt omakanalites, millel on sisuplaan, mõtestatud eesmärgid ja aktiivne jälgijaskond. Hoiame silma peal linna seatud strateegiliste eesmärkide täitmisel. Tõstame avalikkuse teadlikkust kvaliteetsest avalikust ruumist meediakanalite ja kampaaniate kaudu.

Elaval Tänaval on selge eesmärk, struktuur ja rahastus – Meil on palgaline tegevjuht ja selge eelarve, mille põhjal tegeleda aktiivselt ka rahastuse kaasamisega. Rahastus toimub neljas kihis: tuumiktoetajad, ettevõtjad, avalikud toetused, projektipõhine rahastus.

Ühe tegevusaastaga oleme saavutanud avalikkuse tähelepanu, viinud ellu sekkumisi ja muudatusi ning tekitanud omale püsivad toetajad ning jälgijaskonna. Töötame kvartalipõhiselt ning igas kvartalis lähtume oma seatud selgetest ülalkirjeldatud eesmärkidest, mida kavatseme ka tulevikus jätkata. Eelkõige on eesmärk juurutada linnaametites kvaliteetse linna põhimõtteid, töötada nendega ja ka ettevõtetega koos ning soovime tõsta Elava Tänava eelarvet, et meie tegevus oleks veelgi mõtestatum.

ELAV TÄNAV MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.